BLI INSPIRERAD MED DESSA BILDER OCH FILMER

Med bra underhåll får man säker drift. Det är därför vi heter som vi gör. Vi är Sveriges enda tidning och webbsajt som helt fokuserar på underhålls- och driftsäkerhetsfrågor. Våra branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden.

I vår tryckta tidning, på vår nyhetssajt, via Linkedin och i våra nyhetsbrev ger vi dig utvecklingen, trenderna, teknikerna och nyheterna så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom underhåll och driftssäkerhet.

Ytforum är skandinaviens ledande branschtidning om ytbehandling och korrosionsskydd och har i snart 40 år levererat nyheter och artiklar till sina läsare. Tidningen läses av bland annat ytbehandlare inom lackering, målning, galvano, varmförzinkning, men även av köpare av ytbehandling och konstruktörer.

Stordåhd Kommunikation AB är ett ledande mediaföretag som arbetar i första hand med text och projektbaserad kommunikation genom såväl printmedia som digitala och sociala media. Vi publicerar och distribuerar magasinen Svensk Byggtidning, Dagens Infrastruktur, Nordiska Projekt, Bygga Stockholm och Nya Projekt.

Vi övervakar och lyfter nya och pågående projekt blandat med heta aktuella branschfrågor. Vi markerar vad som händer i den svenska bygg-, fastighet-, infrastruktur-, kommunikations-, energi-, industri- och transportsektorn.

TOMMY THÖRN KOMMENTERAR YTKSYDDSDAGARNA 2020

METALL

BETONG

SAVE THE WORLD

MÄSSA

TRIBOLOGI

Intresserad av rådgivning eller entreprenad?

Ring  0706 – 57 57 88

ARTIKLAR

Här har vi samlat en mängd artiklar som handlar om allt från aktuella tematidningar till själva processen för renovering av metall och betong.

UTBILDNINGAR


Intresserade av utbildningar? Vi och våra anslutna företag utbildar er och er personal gärna inom valfritt område som är vår expertis.

APPLICERINGSANALYS


För att kunna bestämma vilken teknologi som är bäst så är det viktigt att göra en appliceringsanalys på metallen som ska renoveras och skyddas.