RENOVERING, YTSKYDD, FÖRSTÄRKNING AV BETONG MED YTSKYDDSGRUPPEN

YtskyddsGruppen.se är ett unikt nätverk av kunniga personer & företag med stora resurser

Betongen skadas av en mängd orsaker vilket bl.a kan vara fukt, vatten, klorider, koldioxid, karbonatisering, kemikalier, oljor, slitage, armeringskorrosion, frostsprängning, sprickor m.m.

Att öka livslängden på befintliga konstruktioner i betong är ett stort miljöarbete då 1 ton ny cement ger 900 kg CO2.

Renovering och ytskydd av betongkonstruktioner börjar genom inspektion och tillståndsbedömning vilket gör att man kan arbeta fram en lämplig åtgärdsplan förutsatt att man inspekterat betongen i TID. Vid renovering och ytskydd börjar sedan detta arbete med att utföra det oerhört viktiga förarbetet vilket är förutsättningen för att renoveringen skall kunna utföras på rätt sätt

Välkomna till YtskyddsGruppen.se som kommer att ge Er möjlighet att finna de spetskompetenser och resurser Ni söker efter.

Materialet, informationen & kunskapen Ni finner här kommer att ge Er möjlighet att spara tid, pengar och miljöpåverkan genom att öka livslängden på Era konstruktioner & byggnader av betong.

Ökad hållbarhet ger bättre kapitalvård.

En samlingsplats för företag som är experter på renovering av betong.

Intresserad av rådgivning eller entreprenad?

Ring  0706 – 57 57 88

ARTIKLAR

Här har vi samlat en mängd artiklar som handlar om allt från aktuella tematidningar till själva processen för renovering av metall och betong.

UTBILDNINGAR


Intresserade av utbildningar? Vi och våra anslutna företag utbildar er och er personal gärna inom valfritt område som är vår expertis.

APPLICERINGSANALYS


För att kunna bestämma vilken teknologi som är bäst så är det viktigt att göra en appliceringsanalys på metallen som ska renoveras och skyddas.